top of page
Acadèmia 1750
Acadèmia 1750

press to zoom
Banda Municipal de Barcelona
Banda Municipal de Barcelona

press to zoom

Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu

press to zoom
Acadèmia 1750
Acadèmia 1750

press to zoom
1/15

L’objectiu de l’ACOP és donar suport, promoure i defensar els interessos i les activitats de les orquestres i els grups estables professionals de música clàssica de Catalunya associats.

• Representar totes les formacions associades davant de ,es administracions i de la comunitat, oferint un espai de trobada i intercanvi de coneixements, com també de proposta de solucions globals i particulars.

• Vetllar per la salut econòmica, artística i social dels seus associats i per la seva capacitat d’adaptació a l’entorn.

• Desenvolupar conjuntament projectes entre els associats per intensificar les relacions amb la comunitat, així com per desenvolupar eines de millora de les relacions amb empreses tendents a fomentar el patrocini i el mecenatge.

Finalitats

Objectiu

• Crear canals de comunicació bidireccional amb promotors, programadors, entitats públiques, privades i particulars.

 

• Intercanviar informació entre els socis dirigida a millorar la gestió interna individual i global del sector.

• Vetllar per la joventut, pels que es formen en la professió de músic, ajudant a desenvolupar experiències de col·laboració amb orquestres joves o no professionals, contribuint així a facilitar la inserció al món del treball tot garantint un correcte desenvolupament professional i humà.

bottom of page